Transport Detarë

EAGLE SHIPPING ofron shërbime të ngarkesës së plotë të kontejnerëve (FCL) port më port / derë më derë dhe ngarkesa parciale (LCL). Shërbime të shpeshta, efikase dhe me kosto efektive / nga porti i Durrësit / në të gjithë botën përmes partnerve tanë strategjik.

Shërbimet FCL ne EAGLE SHIPPING ju ofrojmë shërbime të Transportit me Kontejnerë në të gjithë botën (FCL) për një sërë ngarkesash. Shërbimi ynë detar i mallrave ju ofron disa përfitime, duke përfshirë por pa u kufizuar në:

• Shërbimi i logjistikës nga porti ngarkimit deri ne derë dhe derë më derë nga shitesi te pranuesi.

• Dërgesat e rregullta javore.

• Tranzit (T1) dhe skaneri për portin e Durrësit dhe Selanikut.

• Sigurimin e ngarkesave.

Shërbimet LCL EAGLE SHIPPING ofron shërbim të plotë dhe konkurrues LCL duke koordinuar dërgesat e vetme LCL deri në konsolidimin e shumë ngarkesave në një vend.

Transport Tokësor

EAGLE SHIPPING ofron një rrjet të gjerë të transportit të kontejnerëve / kamionëve dhe shërbimit të transportit tokësor, duke pasur ne dispozicion numër të madh të kamionëve. Shërbimi ynë i besueshëm i transportit tokësor është përshtatur sipas nevojave tuaja. Ne mund të ofrojmë shumëllojshmëri automjetesh që shfaqin teknologjinë më të fundit për rehati dhe siguri për të trajtuar të gjitha llojet dhe madhësitë e ngarkesave, nga ngritja ose depozitimi i kontejnerëve të plotë ose të zbrazët me një zotësi të dëshmuar, derë më derë. Ne ofrojmë shërbime të klasit të parë të ngarkesave të plota ndërkombëtare të kamionëve (FTL) dhe shërbime të shkëlqyera për klientët duke përdorur rrjetin tonë të agjentëve të aprovuar dhe flotën tonë të gjerë.

Transport Ajror

Permes rrjetit tonë të operatorëve që janë në dispozicion 24/7, ne premtojmë dërgesa në kohë dhe me kosto efektive të mallrave në destinacionin e dëshiruar. EAGLE SHIPPING vlerëson nevojat tuaja specifike dhe rregullon shërbimet tona ajrore për projektin tuaj në shkallë të gjerë poashtu edhe për dërgesat më të vogla të shpejta derë më derë, terminal në terminal ose ndonjë kërkesë tjetër.

 

Copyright © 2021, Egleshipping L.L.C  Developed ClickTeam