EDHE NË DITË TË MIRA, EDHE NË DITË TË VËSHTIRA saktËsi dhe korrektËsi e garantuar! TRANSPORT AJROR transport parcial

Tracking

Please enter tracking number
Your request is successfully sent
Something went wrong. Your request was not send.
SHERBIMET

Ju keni një nevojë, ne kemi ZGJIDHJEN

TRANSPORT DETARË

EAGLE SHIPPING ofron shërbime të ngarkesës së plotë të kontejnerëve (FCL) port më port / derë më derë dhe.

Me shumë
TRANSPORT TOKËSOR

EAGLE SHIPPING ofron një rrjet të gjerë të transportit të kontejnerëve / kamionëve dhe shërbimit të transportit tokësor.

Me shumë
TRANSPORT AJROR

Permes rrjetit tonë të operatorëve që janë në dispozicion 24/7, ne premtojmë dërgesa në kohë dhe me kosto efektiv.

Me shumë

SHPEJT & SIGURT

Na dërgoni kërkesën tuaj të transportit – ne jemi të kënaqur t’ju dërgojmë një ofertë pa ndonjë detyrim. Zgjidhjet tona janë përshtatur sipas kërkesave tuaja individuale.

Vizioni i Kompanise

Vizioni ynë është të sjellim inovacion dhe të kultivojmë vlera të përbashkëta në industrinë e transportit.

Misioni I Kompanise

Misioni I kompanise tonë është që të përshpetojmë proceset përgjatë zingjirit të furnizimit përmes digjitalizimit dhe lidhjës së drejtpërdrejtë të transportuesve dhe tregtarve.

Për ne

Midis pikës së nisjes dhe destinacionit ekziston EAGLESHIPPING

Eagle Shipping SHPK ofron të gjitha shërbimet e transportit të mallërave nga të gjitha vendet e botës drejtë Kosovës dhe anasjelltas. Stafi ynë profesional, transparenca dhe çmimet e volitshme na bëjnë lider të tregut vendor.

Pyetjet më të shpeshta

Linjat e transportit rrugor?

• Shërbimi i logjistikës nga porti ngarkimit deri ne derë dhe derë më derë nga shitesi te pranuesi.
• Dërgesat e rregullta javore.
• Tranzit (T1) dhe skaneri për portin e Durrësit dhe Selanikut.
• Sigurimin e ngarkesave.

A ofroni transport parcial?

Shërbimet FCL ne EAGLE SHIPPING ju ofrojmë shërbime të Transportit parcial në të gjithë botën.

Shërbimet

Transport Detarë, transport tokësor dhe transport ajror

PSE TEK NE?
Cilësi
Angazhim
Zgjidhje te mira
24/7 mbështetje për klientët

Partner

Copyright © 2021, Egleshipping L.L.C  Developed ClickTeam